Rachid de schoolfotograaf

Fotoboek met zachte kaft

Je kent ze vast nog wel van vroeger, die fotoboeken met verkleurde foto's. Als je naar jouw babyboek van vroeger kijkt, zal je maar een aantal foto's vinden. Vroeger werden er minder foto's gemaakt. Dit is ook logisch, want toen moest je dure fotorolletjes en flitsblokjes kopen om foto's te kunnen maken. Tegenwoordig maakt iedereen overal foto's van met zijn of haar telefoon. Maar wat doe je met al die foto's? Juist, een fotoboek met zachte kaft maken! 

Waar kan je een fotoboek met zachte kaft maken? 

Op internet zijn heel veel verschillende sites te vinden waar je een fotoboek met zachte kaft kunt maken. Het is slim om even goed te kijken welke site jij het fijnste vindt werken. Als je de site gevonden hebt die bij jou past, kan je online (en bij sommige aanbieders ook offline) jouw eigen fotoboek samenstellen.   

Hoe kan je een fotoboek met zachte kaft maken? 

Het maken van een fotoboek is op zich niet moeilijk. Als eerste maak je een keuze uit de verschillende fotoboeken die aangeboden worden. Dit gaat vaak om verschillende vormen en afmetingen. Daarna kan je de foto's uploaden die jij in dit boekt wilt hebben. Daarna moeten ze natuurlijk nog echt daadwerkelijk in het boek geplaatst worden. Je kunt er voor kiezen om dit automatisch te laten doen, maar veel mensen kiezen er voor om dit zelf, handmatig, te doen. Zo weet je zeker dat de foto's op de plaats staan waar jij ze wilt hebben. Daarnaast kan je er ook leuke teksten bij typen, leuke animaties invoegen en ook een achtergrond invoegen is geen enkel probleem. Als jij pagina's te kort komt, kan je die ook eenvoudig toevoegen. Als je pagina's te veel hebt, kan je deze uiteraard ook verwijderen. Als jij tevreden bent over jouw boek, moet je deze alleen nog even gaan bestellen. Dit is erg eenvoudig. Het maken van een fotoboek met zachte kaft kost wel veel tijd, maar als je klaar bent, heb je wel echt een mooi fotoboek!   

Wat zijn de kosten van een fotoboek met zachte kaft?

Je betaalt vaak per pagina. Dus hoe dikker jij het boek maakt, hoe duurder het boek wordt. Ook voor speciale dingen zoals als een foto op de kaft van het boek betaal je extra. Of als je hoogglans foto's wilt, betaal je ook extra. Dit wordt steeds duidelijk gevraagd en aangegeven. Je kunt dit dus per boek bekijken en beslissen. Zo kan je echt een boek maken wat aan al jouw wensen voldoet!  Veel succes met het ontwerpen van het fotoboek bij Fotogoed b.v. en natuurlijk ook veel kijkplezier!


Delen